dinsdag 14 januari 2014

Zuid-Afrika 2014

Nu Erik alweer ruim 5 maanden in Zuid-Afrika is, wordt het tijd voor ons om hem te gaan bezoeken. Meteen een mooie gelegenheid om ons 30-jarig huwelijk te vieren!


We vertrekken op maandag 10 maart naar Düsseldorf voor onze reis van 3,5 week. Eerst maken we 2 nachten een stopover in Dubai en op donderdag 13 maart gaan we naar Johannesburg. Hieronder de geplande route met de namen van accommodaties waar we hebben gereserveerd.2 opmerkingen:

  1. Nou de laatste dagen weinig gehoord dus alles zal wel goed gaan. Het schijnt in Zuid Afrika behoorlijk te regenen en er zijn veel overstromingen. Laarzen kopen dus. Het is behoorlijk warm in Valkenswaard dus wat dat betreft zijn we niet jaloers. Op whatsap is ook niks te zien. Hebben ze daar geen internet of wifi? Ik snap het niet want jij moet dat toch als eerste kunnen vinden. Morgen op reis naar Johannesburg, goed slapen en een veilige reis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou dat klinkt allemaal wel heel leuk Marleen. Wat een geluk dat Sjef met die vrouwentaxi mee mocht, anders had hij apart moeten reizen naar het hotel. Wel jammer dat de auto van Eric kapot is. Misschien kun je hem een andere sponsoren!. Het is in Valkenswaard nog steeds lekker warm en we gaan vaak fietsen om zo lekker buiten te zijn. De komende dagen wordt het wel war minder warm, maar dat mag wel anders raak je zo gewend aan die hitte. Nou op naar de Gnoes en Olifanten, Luipaarden en Leeuwen. We wachten weer op je beschrijving.

    BeantwoordenVerwijderen