zaterdag 22 maart 2014

Buckler's Africa in Komatipoort

Vrijdag 21 maart.
Vandaag een rustdag na 3 dagen door het Krugerpark te hebben rondgereden. Na het ontbijt op het houten terras boven de rivier gaan zitten en van het uitzicht aan de overkant,  het Krugerpark, gaan genieten. De hele ochtend meerdere olifanten tussen de bomen en struiken zien eten en later drinken aan de rivier. Een stuk verder weg lagen een aantal buffels te herkauwen en aan het begin van de middag kwam er nog een neushoorn in beeld. Geweldig om dit allemaal vanaf je luie zonnebed te kunnen bekijken.

   

Met Erik nog het stadje in gegaan om te tanken, pinnen, boodschappen te doen en internet bij Wimpy te gaan proberen. Dat lukte allemaal goed, dus weer terug naar de lodge. Lekker bij het zwembadje gelegen en intussen met de verrekijkers, o.a. te leen bij de lodge, naar de dieren aan de overzijde te kijken. Toch nog maar besloten om een stukje door het Krugerpark te gaan rijden. De entree is niet goedkoop, maar het is onze laatste mogelijkheid. Weer veel dieren gezien, maar we moesten ons haasten om op tijd bij de gate terug te zijn, na een verkeerde afslag te hebben genomen. Eigenlijk te hard gereden, maar uiteindelijk kwamen we in een file terecht. Een hele tijd stil gestaan, Erik belde intussen naar een algemeen nummer van het park en wat bleek, een opstopping veroorzaakt door enkele olifanten die op en vlak naast de weg aan het eten waren. Toen die eenmaal klaar waren, reed er een hele rij auto's achter elkaar aan naar de uitgang, intussen dus wel een kwartier te laat, maar hier kon niemand wat aan doen.
's Avonds bij een soort Centerparcs in een restaurant gegeten, was heerlijk en het park zag er erg mooi uit, voor zover dat te zien was in het donker. Daarna even tv gekeken, jawel BVN!

 


 Geen opmerkingen:

Een reactie posten