dinsdag 25 maart 2014

Tembe dag 2Om 05.15 uur opgestaan voor de ochtend safari. Een klein ontbijtje gehad en om 6 uur op pad. Een mooie zonsopkomst gezien en een enkele giraf en buffel. Na een heel eind rijden hoorden de rangers dat er leeuwen vlak gij de ingang waren, dus in sneltrein vaart die kant op. We zagen nog net een leeuw de bosjes inspringen, maar gelukkig kwam die even later toch weer tevoorschijn en konden we haar goed zien. Na een lekke band nog wat gereden, bij de waterhole uitkijkplaats koffie gedronken en terug naar de lodge voor het echte ontbijt. Daarna lekker bij de tent gezeten en gaan douchen. Bij daglicht is het heel wat relaxter!
  
 

Na een kop koffie zaten we wat te lezen toen er inees een nyala, een soort antilope, langzaam naar ons toegelopen kwam. Hij kwam op een meter afstand bij ons voorbij en bleef rustig staan grazen. Even later kwamen er nog een stuk of 3 aanlopen en bleven een hele tijd rond onze tent hangen. Heel bijzonder.

 

Na de lunch zijn we met Erik rond gaan rijden in het park. Het is te merken dat hij hier goed de weg weet. We hebben een kleine 4 uur rond gereden en ontzteend veel gezien. Misschien wel 25 olifanten, een kudde buffels en veel kleinere dieren. Na een mooie zonsondergang weer terug naar de tent om wat op te frissen en naar de boma voor het diner. Mijn blog heb ik bij het kampvuur bijgewerkt, bij de diner area, de enige plek waar internet is.
 

  

  

 
2 opmerkingen:

  1. Weer mooie foto,s Marleen ga zo door ik geniet er van. Fijn vakantie verder.
    groetjes adrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zijn weer geweldige foto's Marleen. Ik zal eens kijken of ik de komende dagen weer een tegoedbon voor een fotoboek kan vinden. Cruises heb ik al wel gevonden, dan weet je dat dus. Kun je meteen hard aan het werk als je terug bent. Wat leuk dat al die dieren bij jullie zo dicht bij komen. Je zult wel eten gestrooid hebben of ze kennen jullie Erik goed. Leuke omgeving in ieder geval. Ik had gedacht wel wat massage foto's van Sjef aan te treffen maar dat valt goed tegen. Misschien morgen of was de masseuse zo verschrikkelijk lelijk dat ze niet op een foto kon. We hebben vandaag 30 km gefietst want het weer bleef best mooi. Dat hebben we in ieder geval gehad. Wel een leuke tent waar jullie in verblijven. Mooie slaapkamer. Lijkt me heel bijzonder als je voor je tent zit en er komen allemaal beesten bij je op bezoek. Ik zie dat jullie er van genieten en dat hoort ook zo. Vanavond en morgen ga ik even naar de raadsvergaderingen want dan is het afscheid en be√ędiging van raadsleden. Gratis drank en zo. Nou het is hier nu bijna 17.00 uur en dadelijk gaan we eten. We wensen jullie allemaal een fijn verblijf en geniet van alles zoals wij van jullie foto's genieten. Doei.Theo

    BeantwoordenVerwijderen