donderdag 27 maart 2014

Tembe dag 3

Vanochtend lekker op ons gemak opgestaan en ontbeten. De ochtend drive van 6 uur laten we aan ons voorbij gaan. De dames van de bediening hadden vandaag een mooie blauwe lap om/aan, dus maar even gevraagd of ze op de foto wilden. Ze staan er als volleerde fotomodellen op, dus zal het hen wel vaker gevraagd worden. Na een uurtje bij de tent te hebben doorgebracht, zijn we eens bij het zwembadje gaan kijken, want met 32 graden is het toch wel erg warm. Een klein badje met lauw water, dus echt afkoelen was het niet, maar wel lekker. Daarna even opgedroogd in de schaduw.

 

Na de lunch zijn Erik en ik met de game drive meegegaan, terwijl Sjef een full body massage had afgesproken in de spa achter onze tent. Helaas geen foto van tijdens de massage, maar wel van de masseuse en Sjef op de tafel. Hij had ervan genoten en alles is weer soepel, volgens hem.

 

Tijdens de game drive weer veel, grote olifanten gezien. Verder nauwelijks interessante dieren, tot het laatst, toen we midden door een kudde buffels reden.

  
    

Voor het diner nog even opgefrist. Aan tafel zaten we bij 2 Zuid-Afrikanen, die bij het ministerie van landbouw van de provincie KwaZulu Natal werken. Erik kent hen, want ze zijn regelmatig in Tembe voor allerlei zaken. We hebben heel interessant met hen over allerlei onderwerpen gesproken onder het genot van meerdere glaasjes rode Tembe wijn, cabernet sauvignon. Helaas zit ons verblijf hier er weer bijna op. Het was heerlijk, we hebben echt genoten van de goede verzorging en prachtige natuur. Morgen naar het volgende wildpark, Hluhluw-Imfolozie. Weer in een safari tent, geen luxe en verzorging maar selfcatering en de komende dagen geen internet, pas weer vanaf zaterdag.


1 opmerking:

  1. Nou dat zijn in ieder geval best aardige meisjes Marleen. De massage bij Sjef moet jij toch ook meteen gemerkt hebben, zeker als hij zegt dat alles weer soepel is. Gaat vervelen he, al die dieren in het wild. Steeds weer olifanten en tijgers en schorpioenen en rennende dieren. Tjonge Tjonge wat afzien he. Het gaat gewoon op de duur vervelen, niet. Zeker als je steeds zelf voor het eten moet zorgen, in een tentje moet slapen en bijna nooit internet hebt. Ellende, Ellende he. Die foto's van Sjef had je wel weg kunnen laten met zoveel tegenlicht. Of had hij zijn broek met spiegeltjes aan??? Ook een kudde buffels nog gezien ook, verder niks bijzonders. Het wordt tijd dat jullie verder trekken en beseffen dat die beesten bij jullie in de tuin niet te vinden zijn. Moet je echt voor naar Beekse Bergen. Dat is ook eigenlijk net, natuurlijk. Wij maar denken dat jullie in Afrika zitten, zijn ze voor de Jumbo reclame in de Beekse Bergen aan het kamperen. Levert goed op zeker? Probeer nog maar wat giraffen of zo te zien en misschien wat pinguïns. Het gaat jullie goed en zorg dat je veilig reist en thuiskomt.

    BeantwoordenVerwijderen